Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Nyílt levél Őfennsége a Magyar
  2007-09-01 18:50:13, szombat
 
  Nyílt levél Őfennsége a Magyar Néptől


2007.08.31.

Magyarország Kormányának,
és kapcsolódó vezető beosztású tisztségviselőinek a Magyar Néppel fennálló munkaviszony felmondása

***

2006-ban az a politikai tömörülés, amely azt ígérte, hogy ők alkalmasabban képesek intézni az általuk vállalt országirányítási feladatokat, mint tették azt az előző tisztségviselők, egyetlen ezirányú társadalmi szerződésbéli vállalásának sem tett eleget. Sőt ennek határozottan az ellenkezőjét tette meg gyakorlatnak.

*

Ha egy magyar állampolgár egy bankra bízza az anyagi javaival kapcsolatos hivatalos ügyek intézését befek-tetőként, hasznot remél a betéti kapcsolatból. Ezt a reményét szerződésbe is foglalva az általa választott bankba elhelyezi forintjait, lényegében az adott banknak mintegy munkáltatójává válik. Hiszen, ha senki nem a bankok-ba helyezné pénzét, akkor ezek a naplopó, és harácsoló intézmények azonnal az utcára küldhetnék összes alkalmazottjukat.
Ha a befektető egy napon egy banki értesítést kap, melyben az áll, remélt haszna ugyan jelenleg nem térülhet meg, mert a bank helytelenül mérte fel a pénzpiaci kockázatokat, amikor kihelyezte a befektető tőkéjét, de a ké-sőbbi vállalt haszonnál ugyan kevesebb kamattal, rosszabb esetben a befektetési összeg visszanyerésével bíztatja ügyfelét - nos, ekkor bárki azonnal benyújtaná igényét saját tulajdonára, azaz visszakövetelné pénzét, és soha többé a tájára sem menne egy ilyen intézetnek.

*

Tudomásul kell venni, hogy a jelenleg Magyar Köztársaságnak nevezett államigazgatási rendszerének Kor-mányában és a parlamenti képviselői testületében munkaviszonyban álló emberek Őfennsége, a Magyar Nép al-kalmazottai. A társadalmi szinten, nagy nyilvánosság előtt megfogalmazott és terjesztett ígéretek éppen olyan kötelezettségnek számítanak, mint egy írásos szerződés.
Azonban a munka világában szokásos gyakorlat szerint a munkáltató próbaidőhöz köti annak eldöntését, va-jon az általa meghirdetett munkakör betöltésére az általa választott jelentkező alkalmas-e. Másik bevett gyakorlat a szerződéses munkaviszony létesítése. Ebben az esetben meghatározott időre kötik a munkaviszonnyal kapcso-latos megállapodásukat, előre meghatározott feltételekkel.

Amikor egy próbaidős munkavállaló nem felel meg a munkáltató meghirdetett elvárásainak, akkor megszűn-tetik a jelentkező munkaviszonyát. Természetesen ez akkor is így történik, ha ugyan meghatározott időre létesí-tenek munkaviszonyt, esetünkben - a kormányról és kapcsolt részeiről szólván - négy esztendőre, de valamely szerződési feltétel a munkavállaló részéről, a munkavállaló mulasztása vagy hibája következtében nem valósul meg.
Mindkét esetben, amikor egy munkavállaló a munkáltatónak bizonyítottan különösen nagy anyagi hátrányt okoz, végül a Magyar Nép nagy létszámának bizonyítottan közvetlenül az életére tör, a legtermészetesebb kö-vetkezményként a munkaadó, vagyis a magyar állampolgárok a munkaviszonyt felmondják.

*

A tények egyre több oldalról vizsgálva és értékelve azt mutatják, a Magyar Köztársaság jelenlegi kormánya, valamint azok a képviselők, akik közül ezek az emberek hivatali beosztáshoz jutottak, a legutóbbi választásokat követő munkába állásuk óta tudatosan, módszeresen, indokolhatatlanul felfokozott személyes nyereségvágyból, idegen érdekeket feltétel nélkül kiszolgálva, aljas indokok mentén, szervezett keretek között, mintegy bűnözői kapcsolatrendszer országrombolást végeznek.
Amennyiben a Magyar Köztársaság Elnökét a választott képviselői testület, azaz a parlament választja, úgy a Köztársasági Elnök munkáltatója szintén Őfennsége a Magyar Nép. A Köztársasági Elnök a választói akarat eredményeként többségbe jutott politikai tömörülés választott vezetői közül kér fel valakit kormányalakításra. A kormány munkába állása után azonban a Kormány munkáltatója a Parlament. Nem lehet megkerülni azt a tényt, hogy a kormányfői kinevezés jogát gyakorló Elnökön keresztül a Kormány és a Parlamenti képviselői testület, valamint a közülük és általuk választott bizottsági tagok mindegyikének szoros értelemben egyedüli, és kizáróla-gos munkáltatója a Magyar Nép.
Ez a Magyar Köztársaság jelenleg érvényes alaptörvényének ,,2. § (2) A Magyar Köztársaságban minden hatalom a népé, amely a népszuverenitást választott képviselői útján, valamint közvetlenül gyakorolja." - paragrafusából következik. Ha pedig a munkáltató megvonja bizalmát egy általa bizonyítottan alkalmatlan mun-katársától, akkor annak helyébe újat kell találni. Olyan új jelölteket kell keresni, akiknek sorában természetesen nem fordulhat elő az alkalmatlanná vált előző munkavállalók közül egy sem. Mert ugyan mitől lenne alkalma-sabb egy új választás alkalmával ahhoz a tevékenységéhez képest, ami a választást megelőző eltávolításához vezetett?
Ha pedig az a mód, ahogyan országos szintű vezető tisztséget kaphat valaki, nem szolgálja megfelelően az ország létérdekeit, akkor azt a lehetőséget szükséges más alapokra helyezni, ami ezt megengedi választásról vá-lasztásra.
Ki kell mondani, a jelenlegi államigazgatási berendezkedés Magyarország létérdekeinek nem felel meg, a magyar nép döntő többségének létérdekeit szolgálni nem képes.

*

Mivel a Magyar Nép minden föld alatti, földön lévő és föld feletti vagyoni, valamint nem vagyoni tulajdoná-val, ezen kívül teljes kultúrájával egy és oszthatatlan létegységet képez, a szó legszorosabb értelmében jogában áll választott vezetőit, az ország létfeltételeit veszélyeztető alkalmatlanságuk esetén tisztségüktől megfosztani, őket törvényes keretek között mindenre kiterjedő elszámoltató eljárás alá vonni. A vezetők alkalmatlanságának bizonyítéka a Magyar Nép széles társadalmi szintű, országunk történetében soha nem látott, semmivel sem indo-kolhatató szegénysége.
Jelenleg Magyarország minden hivatalos hazugság ellenére közel van a tömeges éhínség megvalósulásához.
Az egy és oszthatatlan létegység meghatározásból következik, hogy az alkalmatlanság megállapításához nem a Parlamentnek, a Köztársasági Elnöknek, hanem egyedül a munkáltatónak, Őfennsége, a Magyar Népnek van joga. Ebbéli tevékenységük bárminemű akadályoztatásának, akár erőt alkalmazó ellenállásért egyedül a Magyar Népnek és saját egyéni lelkiismeretüknek tartoznak elszámolással a résztvevők.

*

Ha egy alkalmatlanná vált munkavállaló a volt munkáltató kérésére nem hagyja el a munkahelyet, akkor a munkáltató által alkalmazott biztonsági személyeket kéri fel az illető eltávolítására. Ebből szorosan következik, hogy a Magyar Köztársaság fegyveres testületei, mint a Kormány, így közvetlenül a Magyar Nép alkalmazottai, legkevesebb semlegeseknek kell maradniuk egy ilyen alkalommal, ellenállást pedig egy mozdulat erejéig sem tanúsíthatnak, mivel a Magyar Köztársaság érdekeinek védelmére és nem a Kormány védelmére tettek esküt. A Magyar Köztársaság minden fegyveres testületének bármely tagja köteles engedelmeskedni Őfennsége, a Magyar Nép akaratának, és parancsának.
Ismételten ki kell emelni, hogy legkevesebb elvárható helyes magatartás a fegyveres testületek semlegessége! A magyar fegyveres testületek tagjai nem alkalmazhatnak semmilyen kényszerítő eszközt és fegyvert a politikai okból történő, bármilyen létérdekből fakadó törvények alapján megnyilvánuló társadalmi változás megállítására, vagy megszüntetésére. Aki nem így cselekszik, esküszegést követ el, alkalmatlanná válik a Magyar Nép szolgálatára, és bárkinek jogában áll őt ebben minden számára rendelkezésre álló eszközzel megakadályozni.

*

Fentiekből következik, hogy a kialakult jelenlegi felfokozott társadalmi, gazdasági és politikai véleménykülönbségek, valamint a teljes erkölcsi pusztulás megállítására az egyetlen erőszakmentes feloldási lehe-tősége Alkotmányozó Nemzetgyűlés azonnali összehívása és létrehozása, pártsemleges közvetlen személyes je-lölés és megválasztás alapján, a Szent Korona eszméjének figyelembevételével. A jelenlegi Országgyűlés csak ügyvezetőként maradjon beosztásában. Önként történő lemondás hiányában fosztassék meg a törvényalkotói te-vékenység lehetőségétől. Töröltessék el az ügyvezető testület jogköréből a törvényerejű rendelet, valamint a kormányerejű rendelet, minisztériumi rendelet, valamint ezek gyakorlati értelmezését irányító végrehajtási ren-delet közjogi fogalma.
A Köztársasági Elnöknek az Alkotmányozó Nemzetgyűlés határozati javaslata alapján ki kell írnia az azon-nali, kizárólag egyéni jelölés útján történő, azaz pártképviseletet kizáró képviselői választást. Ha erre nem haj-landó, vagy bármilyen akadályoztatás miatt erre képtelen, akkor az Alkotmányozó Nemzetgyűlés hatáskörébe kerüljön át az államfői jogok és kötelességek.
Ameddig az Alkotmányozó Nemzetgyűlés el nem végezte a reá rótt feladatokat, az újonnan választott Képvi-selői testület se hozhasson törvényeket, törvényerejű rendeleteket, de még kormányerejű rendeleteket sem, csu-pán ügyvezető, valamint javaslattevő jogosítvánnyal rendelkezhessen.
A Magyar Nép létérdekeit segítő kívánatos intézkedések elhatározásakor kivétel nélkül az Alkotmányozó Nemzetgyűlésben résztvevő összes tagok összességének (nem pedig a határozathozatal kijelölt időpontjában je-len lévők összességének) jóváhagyása váljék kötelezővé. Kijelölt határozathozatali időpont igazolatlan mulasztá-sa következtében azonnal szűnjön meg a hiányzó személy mandátuma úgy a Parlamenti, mind az Alkotmányozó Nemzetgyűlés tagjainak körében, többé ezekben a testületekben nincs helye.
Minden Hazáját szerető, Népének létérdekeit szolgálni kívánó magyar állampolgár számára adassék hírül, hogy kövesse a felhívást, melyben ha kell személyesen, postai tértivevényes formában, a Köztársasági Elnöki Hivatalhoz címezve mondja fel a Magyar Nép, mint közvetlen munkáltató nevében az ország jelenlegi vezetésé-nek munkaviszonyát.

***

Őfensége, a Magyar Nép érdekei szerint kívánatos intézkedések,
a tisztességes eljáráshoz, és védelemhez való jog biztosításával,
de annak megtagadásának, megkerülésének alkalmát és lehetőségét minden erővel kizárva:

- Minden magánosítás feltétel nélküli, azonnali leállítása, felfüggesztése.
- Magyarország semmilyen körülmények között nem ismeri el az úgynevezett zsebszerződéseket, melyek sértik a Szent Korona eszméjéből következő jogrendjét és azonnali hatállyal törvényen kívül helyez minden ilyen adás-vételi szerződést. Továbbá törvényen kívülinek nyilvánítja a termőföld, mint tőkeeszköz szabad áramlá-sának jogtalan rendeleteit, mert sérti a Magyar Nép természetes létérdekeinek összességét.
- Minden 1982 óta történt, elsősorban nemzeti érdek szerint létfontosságú magánosítás, és állami szinten igény-bevett bármilyen eredetű hitel, és annak hitelfeltételeinek tételes felülvizsgálata, egybekötve az új, elsősorban külföldi tulajdonosok tulajdonosi jogainak gyakorlását felfüggesztő határozattal, szükség esetén ezen jogok semmissé nyilvánításával.
- Ha a külföldi tulajdonosok a továbbiakban hajlandók megfizetni a Magyar Nép kárára eddig nekik juttatott minden állami költségvetést érintő anyagi kedvezményt azok kamatos kamataival együtt, úgy kizárólag bér-lőként jelen maradhatnak a magyar gazdaságban. Amennyiben ennek a kívánalomnak nem hajlandók önként eleget tenni a jogosulatlanul, kiemelkedően túlzott magas hasznuk és kirekesztő kereskedelmi tevékenységük terhére, úgy minden Magyarországon végrehajtott befektetésük a Magyar Állam tulajdonába menjen át.
- Állítassék le a magyar élelmiszerek külföldre való kivitele, valamint a Magyarországon egyéb termékkel pótol-ható termékek behozatala.
- Külföldiek soha, semmilyen indokkal ne juthassanak magyarországi ingatlan bármely formájához, az kizárólag bérelhető legyen számukra, évente felülvizsgált szerződés keretében, az indoklás nélküli szerződésbontás fel-tételének elfogadása mellett.
- A törvénytelenül külföldi kézbe adott bármilyen nemzeti tulajdon részét képező vagyon bérleti szerződést kell kínálni a külföldinek, az általa befektetett összeg erejéig pedig tisztességes adókedvezményt, annak lejártáig, a Magyarországon képződött haszon teljes egészére kötelezően magyarországi hasznosításának feltételével.
- Mivel a Magyar Nép tulajdonát képező fontos anyagi javak törvénytelenül idegen érdekeltségek, vagy ezek ki-szolgálói kezébe adattak, ezen folyamat résztvevőinek a folyamat kezdetéig visszamenőleg teljes mértékű, büntető sürgősségi eljárás során vagyongyarapodási elszámoltatása halaszthatatlan.
- A Magyar Nép önálló államiságát feladó, megkérdőjelező intézkedések azonnali semmissé nyilvánítása rögtön jogerőre emelkedik Magyarországon.
- Az Európai Uniós tagságról szóló összes irat azonnali felülvizsgálata, valamint a szerződési feltételek azonnali újratárgyalása megkerülhetetlen a kizárólag teljes mértékben egyenlő esélyek alapján.
- A Magyar Népet most már fizikai létében fenyegető kiemelten káros hátrányokkal járó Európai Uniós csatlako-zási egyezményről tárgyalásokat folytató és a tárgyalási eredményeket követően azt írásba foglaló kormány-tagok, valamint számukra bárminemű segítséget nyújtók, teljes körű vagyongyarapodási elszámoltatással egyidejűleg vizsgálat alá vonassanak az Alkotmányozó Nemzetgyűlés által.
- Akik 1990 előtt az MSZMP, és az eddigi kormány-koalíciót adó pártok tagjai voltak, Magyarországon vonassék meg tőlük minden szinten az összes vezetői beosztás, minden szintű választhatósággal egy időben - még a választások kiírása előtt az Alkotmányozó Nemzetgyűlés sürgősségi határozatával.
- Akik odáig juttatták a Magyar Köztársaságot, hogy a jelenlegi soha nem látott gazdasági, erkölcsi, politikai, és alkotmányos válságba sodorta Népünket, az elszámoltatás utáni teljes vagyonelkobzást követően meg kell fosztani őket a magyar állampolgárságtól, majd mindörökre családostól kitoloncolva száműzni.
- Magyarország államformájának megváltoztatása köztársaságról, a Magyar Nép által közvetlenül megválasztott, megfelelő jogokkal felruházott Kormányzóval az élen, Magyar Királyság, alkotmányos monarchia keretében, a Szent Korona Jogrendjét követve.
- Minden Magyar Igazolvánnyal rendelkező, és lappangó állampolgárságú személy részére azonnal adassék meg a magyar állampolgárság, függetlenül attól, hogy erről folyt-e nemzetközi tárgyalás (az Európában szerte el-fogadott gyakorlat alapján). Mivel a Magyar Nép egy és oszthatatlan, bárhol éljen a földön, kérése alapján, alanyi jogon bármely tagját és annak leszármazottait, születési helyüktől függetlenül illesse meg a Magyar Néphez való teljes jogú tartozás lehetősége, a természetes kötelezettségekkel együtt.
- Azonnal állíttassék le a Magyar Honvédelem szétzüllesztése, létszámának és felszereltségének, valamint kép-zettségi szintjének az önfeladásig terjedő leépítése.
- Minden külföldön állomásozó magyar katonát azonnal haza kell hozni.
- A külföldre vitt magyar tulajdonból származó vagyonok azonnali zároltatása, és az Alkotmányozó Nemzetgyű-lés általi szabad felhasználásara rendelkezésre bocsátattani nemzetközi felhívással. Amennyiben ennek nem tesznek eleget a nemzetközi pénzintézetek, úgy Magyarország megtagadja minden adóság részleteinek, va-lamint kamatainak kifizetését. Továbbá a magánhitelek törlesztőrészleteit sem engedi sehová külföldre át-utalni, hanem az egyedülivé tenni kívánt Magyar Nemzeti Bank részére letétbe helyezteti - az adott hitelügy-let kamat terheinek növelésének tilalmával, illetve egyéb célú felhasználás tilalmával egybekötve - a tör-vénytelenül kivitt vagyon visszaszolgáltatásáig. Bármely nemzetközi pénzintézet ennek a kívánalomnak nem képes, vagy nem hajlandó eleget tenni, azzal a Magyar Állam önmagára nézvést minden hátrányos követ-kezmény elutasítása mellett megszakítja kapcsolatait. Mivel a külföldre átjátszott személyes vagyonok, vagy azok részletei bizonyíthatóan a Magyar Nép létérdekei ellen való tevékenységből származnak, az a Magyar Állam tulajdonába teljes egészében azonnal visszaszáll.
- A magyar államadóság és kamatainak külföld felé történő fizetésének azonnal leállítása és felfüggesztése tör-ténjen meg, annak kezdettől való tételes és szoros elszámoltatásának végéig (figyelembe véve minden pénz-intézeti történés idején fennálló valutaárfolyamot is). Mivel az eredeti kölcsönszerződésben nem történt leírás a változó mértékű kamatszámításról, visszaszámított érték alapján feltételezhető, hogy Magyarország több-szörösen visszafizetett már mindenkinek minden adóságot. Nem ismerjük el a bankok által törvénytelenül ki-erőszakolt változó mértékű kamatot. Ezt szerződésszegésnek tekintjük a Magyar Nép kárára, mert ezt a felté-telt a szerződés módosításakor sem volt jogosult az akkori magyar felső vezetés elfogadni, mivel azt semmi sem indokolta.
- Mivel nem Magyarország kezdeményezte azokat az eseményeket, melyeknek nyomán a magyarságot meg-semmisítő erejű szétdarabolással sújtotta a győzteseknek kikiáltott nemzetközi érdekcsoport, a magyar kor-mány kezdeményezze a trianoni és párizsi békediktátumok nemzetközi bíróság előtti felülvizsgálatát a béke-diktátumok létrehozóinak az eljárásból való kizárásával. Mivel az említett békediktátumok kedvezményezett államalakulatai ma már nem léteznek, és a szerződések nem kötöttek ki nemzetközi jogfolytonosságot, a ma-gyar érdekek képviselete ENSZ-határozat alapján a nemzetközi jogoknak megfelel, és nem sérti más államok érdekeit. Az említett szégyendiktátumot különös tekintettel arra a tényre alapozva kell felülvizsgálni, és a ké-sőbbi kedvezményezett utódállamokon akkori vállalásaikat számon kérni, hogy egyetlen betűnek nem felel-tek meg cselekedeteik, amit képviselőik bűnös mohóságtól vezetve írtak alá. 1920-ban olyan diktátumot hoz-tak létre, amelynek semmiféle tényalapja nem volt. Amikor az I. Világháború megindult, és lezajlott, a Ma-gyar Királyság az 1867-es kiegyezést követően nem volt döntési helyzetben ezzel kapcsolatban. Nem volt önálló pénzügyi, külügyi, legfőképpen hadügyi döntéshozatali jogosítványa az Osztrák-Magyar Monarchia keretén belül. Magyarországot eszközként használták háborús célokra, és nem Magyarország kezdeményezett hadi cselekményeket. Ebből egyetlen következtetés adódik: a Trianonban nemzetközi bűnszövetkezetben ki-alakított hazugságrendszerre alapítottak diktátumot.
- A jelenleg még bármilyen vezető beosztásban lévő volt MSZMP-tagok, valamint a valós alkalmatlanságuk mi-att tisztségüktől megfosztott többi országos szintű vezetők és kapcsolódó beosztásban tevékenykedők soha, semmilyen anyagi követeléssel ne élhessenek a lefolytatott eljárások során a terhükre meghozott határozato-kat követően.
- Börtönbüntetés terhe mellett tilalom alá helyeztessen a kettős állampolgárságú tanácsadók bárminemű alkalmazása bármilyen magyar érdekeltségű ügyet érintő döntések előkészítéséhez, valamint bármilyen tömegbefo-lyásolási céllal végzett, elsősorban tömegtájékoztatási eszközöket igénylő és felhasználó tevékenységre, (például választási kampány, illetve magyar érdekeket szolgáló intézkedések nagy nyilvánosság előtti bejelenté-se, és indoklása).

Fentiek írattak Szent Magyar Hazánk alapvető,
jogos érdekeinek védelmére és érvényesítésére,
az Úr megtestesülésének 2007-ik esztendejének, június havában,
Sarlós Boldogasszony napján, Budapesten.

Az egyetlen, igazságos Örök Isten hatalmában, szerető segítségében bízva, önnönmagukat megtartó kegyelmébe ajánlva és oltalma alá helyezve:

a Magyar Szent Korona szolgálói
http://www.fusz.hu/node/6377
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: valutaárfolyamot, népszuverenitást, megkerülhetetlen, határozathozatal, megállapításához, megvalósulásához, kötelezettségnek, visszanyerésével, megállapodásukat, kamatszámításról, országirányítási, elszámoltatással, szétdarabolással, alkalmatlanságuk, pártképviseletet, felülvizsgálatát, alkalmazottjukat, államalakulatai, visszakövetelné, megszüntetésére, engedelmeskedni, visszaszámított, kedvezményezett, megváltoztatása, nemzetgyűlésben, hasznosításának, elhatározásakor, halaszthatatlan, szerződésbontás, nyereségvágyból, felülvizsgálata, nyilvánításával, alaptörvényének, országrombolást, rendelkezhessen, leszármazottait, általuk vállalt, előző tisztségviselők, ellenkezőjét tette, magyar állampolgár, bankra bízza, anyagi javaival, betéti kapcsolatból, reményét szerződésbe, általa választott, adott banknak, bankok-ba helyezné, utcára küldhetnék, banki értesítést, bank helytelenül, pénzpiaci kockázatokat, befektető tőkéjét, Magyar Néptől, Magyarország Kormányának, Magyar Néppel, Magyar Köztársaságnak, Magyar Nép, Magyar Köztársaság, Magyar Köztársaság Elnökét, Köztársasági Elnök, Magyar Köztársaságban, Jelenleg Magyarország, Köztársasági Elnöknek, Magyar Népnek, Alkotmányozó Nemzetgyűlés, Szent Korona, Alkotmányozó Nemzetgyűlésben, Minden Hazáját, Köztársasági Elnöki Hivatalhoz, Magyar Állam, Európai Uniós, Magyar Népet, Magyar Köztársaságot, Magyar Királyság, Szent Korona Jogrendjét, Minden Magyar Igazolvánnyal, Magyar Néphez, Magyar Honvédelem, Alkotmányozó Nemzetgyű-lés, Magyar Nemzeti Bank, Ma-gyar Királyság, Osztrák-Magyar Monarchia, Szent Magyar Hazánk, Sarlós Boldogasszony, Örök Isten, Magyar Szent Korona,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Két ember becsülete  Facebookon kaptam  Mosolyogtál már ma?  A boldogság ült a világvégén  Facebookon kaptam  Az udvariasság alapja: önismer...  Beney Zsuzsa - Tavasz  Facebookon kaptam  Messziről jött ember  Becsüld meg azt amid van,...  Facebookon kaptam  Az udvariasság alapja: önismer...  Semmit ne higgy el  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  Facebookon kaptam  Mosolyogtál már ma?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Április 22. a Föld napja,  Facebookon kaptam  Az elfogadásnak...  Föld napja április 22  Föld napja április 22  Beney Zsuzsa - Álom  Facebookon kaptam  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Szép estét  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Palóc Grand Canyon  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  William Shakespeare idézet  Beney Zsuzsa - Sirató  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyon furcsa szeretni valakit...  A boldogság ült a világvégén  Szép estét  Facebookon kaptam  Mindenünk, amink van, amit sze...  Föld napja április 22  A világnak égető szüksége van ...  Facebookon kaptam  A világnak égető szüksége van ...  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  Az idő elsodorja létezésünk  A végzet az  Pillangó  Facebookon kaptam  Szent György nap  Facebookon kaptam Krisztinától  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Minden szülő a lényével nevel.  Facebookon kaptam  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  Facebookon kaptam  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Facebookon kaptam Krisztina b...  A világnak égető szüksége van ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A végzet az  Április 22. a Föld napja,  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Maradék idő  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Vannak arcok  802 esztendeje, 1222. április ...  Minden gyerek jó.  Emberként automatikusan értéke...  Facebookon kaptam  Bella István: Zsoltár  Facebookon kaptam  Esti kép  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam Gizike bar...  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  Búzaszentelés  Rögtön puha Mézes Krémes  Két ember becsülete  Egyszerűen  Facebookon kaptam  Minden szülő a lényével nevel.  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Mindenünk, amink van, amit sze...  Facebookon kaptam  Amit átélünk,  Facebookon kaptam  A Mester kezének érintése  Facebookon kaptam  Minden szülő a lényével nevel.  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
általuk vállalt, előző tisztségviselők, ellenkezőjét tette, magyar állampolgár, bankra bízza, anyagi javaival, betéti kapcsolatból, reményét szerződésbe, általa választott, adott banknak, bankok-ba helyezné, utcára küldhetnék, banki értesítést, bank helytelenül, pénzpiaci kockázatokat, befektető tőkéjét, ké-sőbbi vállalt, befektetési összeg, ilyen intézetnek, jelenleg Magyar, parlamenti képviselői, társadalmi szinten, írásos szerződés, munka világában, munkáltató próbaidőhöz, általa meghirdetett, szerződéses munkaviszony, esetben meghatározott, munkaviszonnyal kapcso-latos, próbaidős munkavállaló, munkáltató meghirdetett, jelentkező munkaviszonyát, munkavállaló részéről, munkavállaló mulasztása, munkáltatónak bizonyítottan, legtermészetesebb kö-vetkezményként, magyar állampolgárok, munkaviszonyt felmondják, tények egyre, emberek hivatali, legutóbbi választásokat, választott képviselői, parlament választja, választói akarat, kormány munkába, kormányfői kinevezés, népszuverenitást választott, munkáltató megvonja, általa bizonyítottan, alkalmatlanná vált, tevékenységéhez képest, választást megelőző, ország létérdekeit, lehetőséget szükséges, jelenlegi államigazgatási, ország létfeltételeit, tömeges éhínség, alkalmatlanság megállapításához, volt munkáltató, munkáltató által, illető eltávolítására, ilyen alkalommal, mozdulat erejéig, fegyveres testületek, magyar fegyveres, politikai okból, kialakult jelenlegi, teljes erkölcsi, egyetlen erőszakmentes, jelenlegi Országgyűlés, törvényalkotói te-vékenység, ügyvezető testület, törvényerejű rendelet, kormányerejű rendelet, államfői jogok, újonnan választott, határozathozatal kijelölt, hiányzó személy, testületekben nincs, ország jelenlegi, tisztességes eljáráshoz, úgynevezett zsebszerződéseket, külföldi tulajdonosok, továbbiakban hajlandók, magyar gazdaságban, magyar élelmiszerek, kizárólag bérelhető, indoklás nélküli, törvénytelenül külföldi, általa befektetett, folyamat kezdetéig, szerződési feltételek, kizárólag teljes, tárgyalási eredményeket, eddigi kormány-koalíciót, összes vezetői, időben &#8211, választások kiírása, jelenlegi soha, elszámoltatás utáni, magyar állampolgárságtól, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3816
  • e Hét: 18046
  • e Hónap: 29157
  • e Év: 182653
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.